Kirjautumalla sisään voit ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä tarkastella ja päivittää jäsentietojasi. Kirjautumisen takana ovat myös vain jäsenille tarkoitetut työsuhdeoppaat, palkkasuositukset ja työsopimusmallit.
Olivia kuva

Fiksu kuuluu ammattiliittoon

- liity nyt tai suosittele jäsenyyttä kaverillesi!

 

Oletko kulttuurin tai viestinnän ammattilainen? Työskenteletkö hallinnon tai hyvinvoinnin alalla? Vai opiskeletko jotakin niistä?

 

Jos vastaat kyllä, Akavan Erityisalat on juuri Sinulle sopiva ammattiliitto.


Vain ammattiliitto tarjoaa kattavan turvan työelämään.

 

Meiltä saat henkilökohtaista apua työelämän ongelmatilanteissa. Asiantuntevilta lakimiehiltämme voit kysyä neuvoja myös työsopimuksiin ja palkkaan liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi tarjoamme monipuoliset jäsenedut koulutuksista vakuutuksiin.

 

Jos jäät työttömäksi, ammattiliiton kautta saat ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen, joka on Kelan maksamaa peruspäivärahaa korkeampi.

 

Ammattiliiton jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa.

 

Kun liityt jäseneksi 1.10. – 31.12.2015, olet mukana 1000 euron matkalahjakortin arvonnassa! Arvomme kolme Aurinkomatkojen lahjakorttia. Osallistut arvontaan myös, jos olet jo jäsenemme ja suosittelet jäsenyyttä kaverillesi.

 

Akavan Erityisalat on monialainen ammattiliitto, johon kuuluu 24 eri aloja edustavaa jäsenyhdistystä. Valitse itsellesi sopivin jäsenyhdistys.

 

Liittyminen käy vaivattomasti tästä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä