Kirjautumalla sisään voit ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä tarkastella ja päivittää jäsentietojasi. Kirjautumisen takana ovat myös vain jäsenille tarkoitetut työsuhdeoppaat, palkkasuositukset ja työsopimusmallit.
 
 

Lintsipäivä TÄYNNÄ

23.8.2014

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Linnanmäki (Tivolikuja 1), Helsinki
Kuvaus

Erityisalat Linnanma¦êki-12Akavan Erityisalojen oma jäsentapahtuma järjestetään lauantaina 23. elokuuta Linnanmäellä Helsingissä klo 8.30 – 13.00 (laitteet aukeavat klo 9.00). Tule mukaan pitämään hauskaa perheesi ja ystäviesi kanssa!

 

Linnanmäen tämän vuoden uutuuslaite on Kingi, joka nostaa Sinut peräti 75 metrin korkeuteen – ja pudottaa takaisin maan pinnalle!

 

Linnanmäen hupirannekkeen omavastuuhinta osallistujilta on vain 10 euroa/henkilö. Jäsenenä voit ottaa mukaasi max. neljä muuta henkilöä. Huom! Henkilömäärään ei lasketa mukaan alle 4-vuotiaita, sillä he eivät tarvitse hupiranneketta, vaan pääsevät sisään muun seurueen mukana ilmaiseksi. (Hupirannekkeen normaalihinta on 37 euroa/hlö).

Akavan Erityisalojen rannekkeita ei ole mahdollista ostaa portilta.

 

Sinulla on mahdollisuus ostaa Lintsin omia rannekkeita loppupäiväksi (klo 13 eteenpäin) puoleen hintaan näyttämällä Akavan Erityisalojen rannekkeet lipunmyynnissä.

 

Merimaailma Sea Lifessa voi vierailla puolella hinnalla koko päivän ajan. Sea Life on auki klo 19.00 saakka (sisäänpääsy klo 18.00 asti).Ilmoittautuminen ja maksu

Tilaisuus on täynnä.


Emme lähetä erillistä osallistumisvahvistusta. Kaikki määräaikaan 10.6. mennessä ilmoittautuneet ovat mahtuneet mukaan Lintsipäivään. 


Ethän maksa etukäteen Lintsipäivän rannekkeita jäsenmaksujen tilinumerolla. LASKU rannekkeista LÄHETETÄÄN kirjepostitse juhannusviikolla. Laskun eräpäivä on 30.6. Rannekkeet postitetaan elokuun alussa laskun maksaneille.

 

Sisäänpääsy on mahdollista vain Akavan Erityisalojen omalla rannekkeella, sillä Linnanmäki on tapahtuman aikana suljettu muulta yleisöltä.

 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova eikä maksuja palauteta. Ilmoittautuneiden määrää ei voi muuttaa ilmoittautumisajan päätyttyä. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Ohjeet

Tutustu tarkasti mm. rannekkeisiin, sisääntuloon sekä päivän jäsenetuihin liityviin ohjeisiin.


 

Kuljetukset (huom! vain ennakkoon ilmoittautuneille)

Linja-autot lähtevät ennalta sovittuina aikoina, eivätkä odota myöhästyneitä.


Mikkeli-Helsinki-Mikkeli

Bussi ajaa suoraan Linnanmäelle­­­­­ ja takaisin ilman pysähdyksiä eli kaikkien kyytiin ilmoittautuneiden tulee nousta kyytiin Mikkelissä.

Lähtö: klo 6.00 Mikkeli (torin tilausajopysäkki, Marskin patsas)

Paluu: klo 16.00 Helsinki (Linnanmäki)

 

Turku-Helsinki-Turku

Bussi ajaa suoraan Linnanmäelle­­­­­ ja takaisin ilman pysähdyksiä eli kaikkien kyytiin ilmoittautuneiden tulee nousta kyytiin Turussa.

Lähtö: klo 6.30 Turku (ortodoksisen kirkon edestä)

Paluu: klo 16.00 Helsinki (Linnanmäki)

 

Tampere-Helsinki-Tampere

Bussi ajaa suoraan Linnanmäelle­­­­­ ja takaisin ilman pysähdyksiä eli kaikkien kyytiin ilmoittautuneiden tulee nousta kyytiin Tampereella.

Lähtö: klo 7.00 Tampere (keskustori)

Paluu: klo 16.00 Helsinki (Linnanmäki)


Voita iPad Air!

Kaikkien Lintsipäivään ilmoittautuneiden jäsenten kesken arvotaan tyylikäs Apple iPad Air! Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti tapahtuman jälkeen.

 

Lämpimästi tervetuloa iloiseen Lintsipäivään!Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä