Kirjautumalla sisään voit ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä tarkastella ja päivittää jäsentietojasi. Kirjautumisen takana ovat myös vain jäsenille tarkoitetut työsuhdeoppaat, palkkasuositukset ja työsopimusmallit.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste


Rekisterinpitäjä

Akavan Erityisalat AE ry

Y-tunnus: 0281358-2

 

Maistraatinportti 4 A

00240 Helsinki

puh. 0201 235 340

 

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

 

Järjestelmäasiantuntija

Kari Lapinlampi

puh. 0201 235 351

kari.lapinlampi(at)akavanerityisalat.fi


Rekisterin nimi

Akavan Erityisalojen jäsen- ja jäsenmaksurekisteri


Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietolain 8 §:n mukaiset yleiset edellytykset ovat esim. asiakassuhteen hoitaminen (jäsenyhdistykset), jäsenyysasioiden hoitaminen ja Erityiskoulutettujen työttömyyskassan jäsenyys.


Rekisterin tietosisältö

Akavan Erityisalojen jäsenet


Henkilötiedot:

sukunimi, etunimet, kutsumanimi,  edellinen nimi, henkilötunnus, postitusosoite, lisäosoite, postinumero, postitoimipaikka, kotipuhelin, työpuhelin, matkapuhelin fax (työ), sähköposti1, äidinkieli, kansalaisuus, sukupuoli

 

Jäsenyystiedot:

liittoon liittymispvm, jäsenyhdistys, jäsenyhdistykseen liittymispvm, jäsenlaji, jäsenlajin alkupäivä, sopimusala, ammattinimike, koulutus

 

Työnantajatiedot:

työnantajan nimi, y-tunnus, työpaikan nimi, työsuhteen alku- ja loppupvm,  työsuhteen toimiala, työsuhteen asema

 

Jäsenmaksutiedot:

jäsenmaksun tilittäjä, jäsenmaksun alku- ja loppupvm, summa

 

Luottamustehtävät:

järjestötehtävät Akavan Erityisaloissa/jäsenyhdistyksessä, luottamustehtävät Akavan Erityisaloissa/Akavassa 


Rekisterin tietolähteet

Jäsen, työnantajat, Erityiskoulutettujen työttömyyskassa, Väestörekisteri, Itella, jäsenyhdistykset


Henkilötietojen luovutukset

Akavan Erityisalat ilmoittaa verottajalle suoritetut jäsenmaksut sähköisessä muodossa.


Erityskoulutettujen työttömyyskassalle toimitetaan kuukausittain eronneet/erotetut jäsenen sähköisesti. Erityskoulutettujen työttömyyskassalle toimitetaan vuodenvaihteessa koko jäsenistöstä lyhyt jäsenluettelo per 31.12.


Jäsenyhdistyksille toimitetaan paperimuodossa kuukausittain liittyneet/eronneet ja vuodenvaihteessa jäsenyhdistyksille toimitetaan pitkä jäsenluettelo pdf muodossa ja mikrofilmi –muodossa (arkistointikelpoinen).


Tietoja luovutetaan vakuutusedun tarjoajalle: jäsennumero, nimi, osoite, henkilötunnus. Luovutuksen perusteena on jäsenen antama suostumus. Tietoja luovutetaan paperitulosteina, teknisenä tallenteena sekä teknisen tietoliikenne/käyttöyhteyden avulla.

Osoitetiedot toimitetaan sähköisesti painotalolle liiton lehden postitusta varten.

 

Akavan Erityisalat ei siirrä tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.


Rekisterin suojaus

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa.

 

Sähköisesti tallennetut tiedot 

Palvelimella olevia tietoja käytetään käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Rekisteritietoihin on pääsy vain valtuutetuilla Akavan Erityisalojen toimihenkilöillä. Palvelinhuone on lukittu. Varmuuskopiot säilytetään erillisessä tilassa palonkestävässä datakaapissa.

Vuodenvaihteen jäsenluettelot mikrofilmataan. Mikrofilmit säilytetään Toimihenkilöarkistossa (alkuperäiset), IT-vastaavan palonkestävässä datakaapissa (ns. käyttökappaleet). Jäsenyhdistykset säilyttävät omat kappaleensa.


Tarkastusoikeus

Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkistaa itseään koskevat, rekisterissä olevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriyhdyshenkilölle tai se voidaan esittää henkilökohtaisesti edellä mainitussa osoitteessa. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia häntä koskevan virheellisen tiedon korjaamista.



Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

4. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Sulje