Jäsenen verkkoasioinnissa voit ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä tarkastella ja päivittää jäsentietojasi. Verkkoasioinnista löydät myös vain jäsenille tarkoitetut aineistot, esim. palkkapuntarin.

Kuntavaaleissa valtuutetuiksi valittuja jäseniä

Onnittelut kuntavaaleissa menestyneille jäsenille!

 

Akavan Erityisalojen jäseniä oli runsaasti ehdokkaina kevään kuntavaaleissa. Ehdokaskoosteessamme oli yli 80 ehdokkaan tiedot. Meille tietonsa ilmoittaneista jäsenistä 13 tuli valituiksi.Palaa otsikoihin

Web_MerjaIsotaloForssa: Merja Isotalo

 1. Syntymävuosi: 1953
 2. Perhesuhteet: naimisissa, kahden aikuisen pojan äiti
 3. Puolue: Vihreät
 4. Ammattinimike ja koulutus: tieto- ja näytelmäkirjailija, kulttuuriyrittäjä. FM (pääaine kulttuurihistoria), yrittäjän ammattitutkinto.
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry vuodesta 1986 (silloin Suomen kulttuurisihteerit ry), Akavan Erityisalojen Keskusliiton hallituksen varajäsen 1995-1996, jäsen 1997-1998, 1999-2000, Akavan Erityisalojen Keskusliiton ammatinharjoittajien jaoston puheenjohtaja 2001-2006, Akavan Erityisalojen ammatinharjoittajien ja yrittäjien toimikunnan puheenjohtaja 2007- 2016, Akavan Erityisalojen hallituksen varajäsen 2005-2006, Akavan Erityisalojen Hämeen alueryhmän jäsen 2004-2015, Akavan Erityisalojen ammatinharjoittajien ja yrittäjien toimikunnan jäsen 2017- edelleen.
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä:
  Terveyttä ja hyvinvointia kulttuurista, taiteesta ja luonnosta
  Toinen toisistamme huolehtiminen
  Pienetkin teot auttavat, ilmastonmuutos ja ympäristön tuhoaminen kuriin


Palaa otsikoihin

Web_Helena Tuuri-TammelaIsokyrö: Helena Tuuri-Tammela

 1. Syntymävuosi: 1969
 2. Perhesuhteet:
 3. Puolue: Suomen Keskusta rp.
 4. Ammattinimike ja koulutus: yksikönjohtaja, HTM, agrologi (ylempiAMK)
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Specia - asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt vuodesta 2010
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Kotikunnan tulevaisuus tehdään paikallisesti; yhteistyöllä ja harkituilla päätöksillä. Itsenäinen Isokyrö; paras paikka asua ja yrittää. Kunnan tehtävien uudistuessa osaaminen ja kokemus hyötykäyttöön. Vastuuta aikaani ja energiaani säästämättä.


http://www.helenatuuri-tammela.net/


Palaa otsikoihin

Web_SallaPalmiFelinLahti: Salla Palmi-Felin

 1. Syntymävuosi: 1980
 2. Perhesuhteet: Naimisissa, 8-vuotias poika
 3. Puolue: Vihreä Liitto
 4. Ammattinimike ja koulutus: Työskentelen palvelupäällikkönä Lahden kaupunginkirjastossa. Koulutukseltani olen filosofian tohtori historiatieteistä. Lisäksi olen äskettäin suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon.
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Kuntien asiantuntijat - Kumula vuodesta 2011. Aloitan pian toista kautta Kumulan liittovaltuuston varsinaisena jäsenenä ja lisäksi toimin vuoden 2017 alusta lähtien Kumulan hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin olen toiminut hallituksen varajäsenenä sekä Akavan Erityisalojen kunnan neuvottelukunnan varajäsenenä.
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Valtuustossa haluan erityisesti turvata ja kehittää lähipalveluita sekä puolustaa lasten ja nuorten yhdenvertaisia oikeuksia. Aion edistää avointa ja tutkimustietoon pohjautuvaa päätöksentekoa.

  www.facebook.com/spalmifelinPalaa otsikoihin

Web_Teija Ek-MarjamäkiLoimaa: Teija Ek-Marjamäki

 1. Syntymävuosi: 1961
 2. Perhesuhteet: Puoliso ja kolme aikuista lasta
 3. Puolue: Keskusta
 4. Ammattinimike ja koulutus: Erikoissairaanhoitaja, kasvatustieteen maisteri, etuuskäsittelypäällikkö
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Specia - Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt vuodesta 2006
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Kunnan on tuotettava laadukkaat palvelut kaikenikäisille asukkaille tehokkaasti ja taloudellisesti. Kannan erityistä huolta lähipalveluiden säilymisestä. Yhteistyötä tekemällä luodaan elinvoimainen kaupunki.

Palaa otsikoihin

Web_Heli KauppinenMikkeli: Heli Kauppinen

 1. Syntymävuosi: 1979
 2. Perhesuhteet: kouluikäiset kaksoset
 3. Puolue: Vihreä liitto
 4. Ammattinimike ja koulutus: Viestintäsuunnittelija, FM (yhteisöviestintä)
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti vuodesta 2007
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Minulle tärkeitä teemoja ovat lapsiperheiden tukeminen, varhaiskasvatuksen laatu, kirjastot, sisäilma-asiat, julkinen liikenne, päätöksenteon avoimuus ja viestinnän ymmärrettävyys.

https://www.facebook.com/vihreahelikauppinen/


Palaa otsikoihin

Web_Janne HakkarainenOulu: Janne Hakkarainen

 1. Syntymävuosi: 1987
 2. Perhesuhteet:
 3. Puolue: Vihreät
 4. Ammattinimike ja koulutus: Viestintäasiantuntija, humanististen tieteiden kandidaatti
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti vuodesta 2016
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Haluan rakentaa entistä tiiviimpää, eheämpää ja korkeampaa Oulua, jossa yhä useammalla on mahdollisuus käyttää bussia. Oulun maine Suomen parhaimpana pyöräilykaupunkina täytyy säilyttää. Haluan olla edistämässä yhdenvertaisuutta ja luomassa ihmisten moninaisuutta kunnioittavaa Oulua, jossa kulttuuriin panostetaan. Minun Oulussani kaikilla lapsilla on mahdollisuus laadukkaaseen varhaiskasvatukseen, koska se on tehokkain yksittäinen tapa ehkäistä syrjäytymistä ja eriarvoistumista.

http://www.jannehakkarainen.fi/


Palaa otsikoihin

Web_Tanja TiainenOulu: Tanja Tiainen

 1. Syntymävuosi: 1976
 2. Perhesuhteet: naimisissa, 2 kouluikäistä lasta
 3. Puolue: SDP
 4. Ammattinimike ja koulutus: Vt. toiminnanjohtaja Syömishäiriöliitto-SYLI ry, Filosofian maisteri
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Specia – asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt vuodesta 2009
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Työni kautta tiedän, että maailma ei ole aina oikeudenmukainen. Oikea-aikaisen ja riittävän tuen saaminen on tärkeää unohtamatta ennaltaehkäisyä. Päätöksenteko tarvitsee päättäjiä, joilla on taito asettua muiden asemaan.

tanjatiainen.fi


Palaa otsikoihin

Web_Emma LindqvistRaisio: Emma Lindqvist

 1. Syntymävuosi: 1988
 2. Perhesuhteet:
 3. Puolue: Vasemmistoliitto
 4. Ammattinimike ja koulutus: Tekstinkäsittelijä, viestinnän maisteri (MA)
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti vuodesta 2016
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Keskityn vaaliteemoissani erityisesti varhaiskasvatukseen ja koulutukseen, edulliseen asumiseen, nuorten työllistymiseen, kuntalaisten väliseen tasa-arvoon, lähipalveluihin, luontoon ja ympäristöön.

kuntavaaliehdokas.fi/emmalindqvist


Palaa otsikoihin

Web_Kaj LindqvistSipoo Sibbo: Kaj Lindqvist

 1. Syntymävuosi: 1953
 2. Perhesuhteet: Vaimo ja kaksi aikuista lasta/Fru och två vuxna barn
 3. Puolue: RKP SFP
 4. Ammattinimike ja koulutus: Koulutuspäällikkö/Utbildningschef
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Kuntien asiantuntijat – Kumula vuodesta 1998
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Haluan, että Sipoo myös tulevaisuudessa on viihtyisä asuinpaikka ja että palvelut ovat tasokkaita ja työpaikat lisääntyvät. Nikkilää ja Söderkullaa on kehitettävä, mutta rakentaminen on sallittava myös kyliin. Kunnan kiinteistöjen on oltava terveitä. Sosiaali- ja terveydenhuollon lähipalvelut on säilytettävä myös sen jälkeen, kun vastuu siirtyy Uudenmaan maakuntaan. Kuntalaisille on annettava vaikuttamismahdollisuuksia lähi-ympäristön kehittämisessä.

  Jag vill fortsätta arbeta för ett självständigt Sibbo som en trivsam boningsort. Vi ska se till att vår ekonomi är i skick - detta garanterar bra äldreomsorg, hälsovård, dagvård och fritidsmöjligheter. Nickby och Söderkulla utvecklas, men byggande tillåts också i byarna. Vi ska fortsätta bygga ut vatten- och avloppsnätet. Nya arbets-platsområden planeras. Vi ska ha friska och hälsosamma fastigheter. Kommunen understöder och samarbetar med föreningar och organisationer.

www.sfp.fi/kandidat/kaj-lindqvist


Palaa otsikoihin

Web_Mikko AaltonenTampere: Mikko Aaltonen

 1. Syntymävuosi: 1976
 2. Perhesuhteet: Avioliitossa, vaimo ja kaksi lasta.
 3. Puolue: Vasemmistoliitto
 4. Ammattinimike ja koulutus: Apulaispormestari, hallintotieteiden maisteri
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Specia – asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt, vuodesta 2004
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Talous kuntoon ja palvelemaan tamperelaisia.


www.mikkoaaltonen.fi


Palaa otsikoihin

Web_Olli-Poika ParviainenTampere: Olli-Poika Parviainen

 1. Syntymävuosi: 1980
 2. Perhesuhteet: Olen naimisissa ja meillä on yksi- ja kolmevuotiaat lapset.
 3. Puolue: Vihreät
 4. Ammattinimike ja koulutus: Kansanedustaja, FM
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Specia – asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt vuodesta 2013
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Vahvistetaan Tampereen elinvoimaa satsauksilla koulutukseen, työhön ja monipuoliseen kulttuurielämään. Huomioidaan lapsinäkökulma kaikessa päätöksenteossa ja pidetään palvelut laadukkaina.

www.ollipoikaparviainen.fi


Palaa otsikoihin

Web_MerjaLundenTurku: Merja Lundén

 1. Syntymävuosi: 1979
 2. Perhesuhteet:
 3. Puolue: Vasemmistoliitto
 4. Ammattinimike ja koulutus: Kirjastonhoitaja. Kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomi.
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Kuntien asiantuntijat - Kumula vuodesta 2008
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Oikeudenmukainen ja inhimillinen Turku! Laadukkaiden julkisten palveluiden tuotanto on turvattava riittävällä resursoinnilla. Palveluita ei pidä yksityistää. Kulttuuripalvelut ovat tärkeä tekijä hyvinvoinnissa.

Palaa otsikoihin

Web_Jukka VornanenTurku: Jukka Vornanen

 1. Syntymävuosi: 1985
 2. Perhesuhteet:
 3. Puolue: Vihreät
 4. Ammattinimike ja koulutus: tutkija, FM
 5. Jäsenyhdistys ja jäsenyyden alkamisvuosi, mahdolliset luottamustoimet liitossa: Specia – asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt vuodesta 2016
 6. Kiteytys vaaliteemasta tai keskeisestä tavoitteesta valtuustotyössä: Tulevaisuuden kaupunkisuunnittelua kulttuuria kunnioittaen. Keskustelevaa, tasa-arvoista ja avointa päätöksentekoa.

www.jukkavornanen.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

4. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Sulje