Korkeakoulusektorin jäsenenä

Akavan Erityisalojen jäsenistöstä työskentelee yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa noin 1 700 henkilöä. Jäsenistömme toimii korkeakouluissa pääosin hallinto-, suunnittelu ja tutkimus- ja kehitystehtävissä tyypillisesti asiantuntijana ja/tai esimiehenä.


Voit vaikuttaa neuvottelutavoitteisiin oman jäsenyhdistyksesi kautta. Liitossa korkeakoulusektorin edunvalvontaa koordinoi korkeakoulutoimikunta, jossa jäsenyhdistyksillä on edustus.


Akavan Erityisaloissa yliopisto- ja ammattikorkeakoulusektorin sopimus- ja neuvottelutoiminnasta vastaa asiamies Minna Nieminen.


Uutiset

3.4.2018 Yliopistolaisten jäsentiedote Yliote 1/2018 ilmestynyt

Bulevardin kautta sopimukseen. Näin neuvottelukierros eteni julkisella sektorilla. Nämä opin yliopistolakosta – viestinnän asiantuntijan kolme teesiä.

Lue lisää

 

6.3.2018 JäsenExtra: Yliopistojen pääsopijajärjestöt hyväksyivät sovintoehdotuksen

Yliopistojen työehtosopimusta koskeva työriita on ratkennut – kaikki yliopistojen työtaistelutoimenpiteet peruuntuvat.

Lue lisää

 


Yhteydenotto

Jos tarvitset työsuhteeseen liittyvää apua, ota yhteyttä lakimiehiimme. Kerro lomakkeella, millaisessa asiassa tarvitset apua. Palvelun nopeuttamiseksi pyydämme sinua täyttämään valmiiksi jäsennumeron ja yhteystietosi. Lakimiehemme on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.Nieminen, Minna, asiamies
Yliopisto- ja amk-sektorin sopimus- ja neuvottelutoiminta, koulutus- ja työvoimapolitiikka, tilastollinen palkkaneuvonta
Puhelin 0201 235 368

Ikonen, Harri, lakimies
Kunta-, valtio-, yliopisto- ja amk-sektorin virka- ja työsuhdeneuvonta
Puhelin 0201 235 354
Saari, Elina, lakimies
Kunta-, valtio-, yliopisto- ja amk-sektorin virka- ja työsuhdeneuvonta
Puhelin 0201 235 353