Alomat

A-lomat

Akava-järjestöjen lomayhdistys A-lomat tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita.


Palvelut

A-lomat välittää akavalaisten liittojen jäsenille omia ja akavalaisten liittojen omistamia lomahuoneistoja. A-lomien mökeissä pääsee nauttimaan oman mökin rauhasta ja helposta lomasta. Läheltä löytyvät mainiot ulkoilumaastot ja puhdas luonto, kiinnostavat kulttuurinähtävyydet ja tapahtumat.


A-lomilla on kansainvälisen lomapalvelujärjestö Intervacin edustus. Intervac-kodinvaihtajien jäseneksi voivat liittyä kaikki halukkaat A-lomien kautta. A-lomat tekee yhteistyötä myös Suomen Hostellijärjestöt ry:n kanssa.


Lisäksi akavalaisten liittojen jäsenillä on mahdollisuus hakea tuettuja lomia. Ne toteutetaan yhdessä Hyvinvointilomat ry:n kanssa.


Kaikki A-lomien edut näet täältä: http://www.a-lomat.fi/


Member+ on A-lomat ry:n omistama jäsenetupalvelu. Member+ tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Voit tutustua A-lomien tarjontaan ja muihin jäsenetuihin kirjautumalla Member+ -palveluun https://www.memberplus.fi/