Urapalvelut

Ura- ja työnhakupalvelut


Palaa otsikoihin

Urapalvelu: Henkilökohtaista valmennusta työelämän muutostilanteissa

Urapalveluiden kautta tarjoamme jäsenillemme tukea työnhakuun, urasuunnitteluun ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Tukea työnhakuun: tulokselliset työnhakukäytännöt, hakemus, CV ja työhaastattelu
  • Apua urasuunnitteluun: vahvuudet, tavoitteet, valintatilanteet, osaamisen tunnistaminen, työssä kehittyminen, LinkedIn-profiili, kehityskeskustelut, palkkaneuvottelut
  • Työhyvinvointia: työn ja muun elämän yhteensovittaminen, tunteet työelämässä

Ura- ja työnhakupalvelu on jäsenille maksutonta, ja toteutetaan puhelimen välityksellä. Palveluihin liittyviä työkaluja käyttämällä voit jäsentää ja kiteyttää taitojasi ja mielenkiinnonkohteitasi sekä punnita eri vaihtoehtoja. Keskustelusi valmentajan kanssa ovat luottamuksellisia.


Tarvitset jäsennumerosi varataksesi ajan valmentajalle. Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi. Jos olet unohtanut jäsennumerosi, ota yhteyttä jasenpalvelut@akavanerityisalat.fi tai puhelimitse 0800 135 370.

> Lue lisää ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan
Palaa otsikoihin

Urapalvelu: Nyt urapalveluista valmennusta myös työpaikan haastaviin tilanteisiin

Haastaviin tilanteisiin tarvitaan usein uusia näkökulmia sekä tukea ja ohjausta. Psykologi ja koulutettu työyhteisösovittelija neuvoo, tukee ja valmentaa jäseniä löytämään ratkaisuja henkisesti haastaviin tilanteisiin.


Ajanvaraus: https://www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat/index.aspx

 

Työehtoihin liittyviin pulmatilanteisiin saat lainopillisen ja muun avun edelleen Akavan Erityisalojen toimistolta laki- ja asiamiehiltämme.

Palaa otsikoihin

Alueelliset työllistymistä tukevat koulutukset 

Akavan Erityisalat tekee yhteistyötä muiden akavalaisten liittojen kanssa ja tarjoaa työllistymistä tukevia koulutuksia, webinaareja ja pienryhmätoimintaa seuraavasti:


Tutustu tarkemmin alueesi tarjontaan. Osallistuminen on maksutonta. Nämä koulutukset tähtäävät korkeasti koulutettujen jäsentemme työttömyyden ratkeamiseen. Pienryhmätoiminnan kautta saat arvokasti vertaistukea ja vinkkejä myös muilta samassa tilanteessa olevilta akavalaisilta jäseniltä. Luennoille ja webinaareihin voivat osallistua myös työelämässä mukana olevat, jotka haluavat vinkkejä erilaisiin työelämän käännekohtiin.
Palaa otsikoihin

Monster

Kansainvälisen yhteistyöverkoston kautta voit hakea töitä viideltä mantereelta. Palveluun on koottu valikoidusti tehtäviä, joista jäsenten on entistä helpompaa etsiä itselleen oman alan työpaikkoja. Työnhakua helpottamaan voit perustaa oman vahtipalvelun.

 

> Palveluun

 

Työnhakijan tuki: tyonhakija@monster.fi