Ajankohtaiset

rss Ajankohtaiset

6.4.2018 11.00

Hyödynnä urapalveluja!

Urapalveluiden kautta tarjoamme jäsenillemme tukea työnhakuun, urasuunnitteluun ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Haluatko henkilökohtaista neuvontaa? Varaa aika uravalmentajalle. Keskustelusi valmentajan kanssa ovat luottamuksellisia. Lue lisää ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan
      
  • Olisiko tarvetta videovinkeille? Tutustu uraportaalin videotarjontaan ja päivitä työnhakuasiakirjasi kuntoon. www.urapalvelu.fi
      
  • Kaipaatko työurallesi uutta suuntaa? Uranavigaattori on työkalu, jolla pytyt pohtimaan uravalintojasi systemaattisesti ja koko elämäntilanteesi huomioiden. Työkalutkin löytyvät osoitteesta www.urapalvelut.fi.
Jäsennumeroa tarvitaan urapalveluihin kirjautumiseen. Se löytyy jäsenkortistasi tai ottamalla yhteyttä jasenpalvelut@akavanerityisalat.fi tai puhelimitse 0800 135 370.

Jos sinulla on kysyttävää urapalveluista tai jäsenkoulutuksista, ota yhteyttä.


Satu Sahla-JuvankoskiSatu Sahla-Juvankoski
yhteyspäällikkö
Akavan Erityisalat
p. 0201 235 366
satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

*****

Muista myös alueelliset työllistymistä tukevat koulutukset 

Akavan Erityisalat tekee yhteistyötä muiden akavalaisten liittojen kanssa ja tarjoaa työllistymistä tukevia koulutuksia, webinaareja ja pienryhmätoimintaa seuraavasti:

Tutustu tarkemmin alueesi tarjontaan. Osallistuminen on maksutonta. Nämä koulutukset tähtäävät korkeasti koulutettujen jäsentemme työttömyyden ratkeamiseen. Pienryhmätoiminnan kautta saat arvokasti vertaistukea ja vinkkejä myös muilta samassa tilanteessa olevilta akavalaisilta jäseniltä. Luennoille ja webinaareihin voivat osallistua myös työelämässä mukana olevat, jotka haluavat vinkkejä erilaisiin työelämän käännekohtiin.

*****

Urasampo – Kevään ohjelma valmis!

Oulussa toimiva Urasampo (entinen Uranoste) on saanut kevätohjelmansa valmiiksi ja ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä hankkeen uudenkarheilla nettisivuilla!


Urasammon korkeakoulutetuille suunnatut koulutukset, valmennuslinjat, ryhmätoiminta ja muut palvelut ovat osallistujille maksuttomia.


Tiivis kevätkausi käynnistyy CV-valokuvauksella (17.4.) sekä Avajaisilla (19.4.), jossa uusia urasuuntia on navigoimassa uravalmentaja Riikka Pajunen.


Kuuden päivän koulutuskokonaisuuksista koostuvia Uravalmennuslinjoja on kaksi – Vastavalmistuneiden linja ja Konkarien linja. Koulutussisällöt on räätälöity kunkin linjan keskeisten tarpeiden mukaan, ja linjoilta saat kaiken tarpeellisen oman työnhakusi kirkastamiseksi. Uravalmennuslinjojen kouluttajina toimivat alojensa rautaiset asiantuntijat Tom Laine, Jaana Lauri, Terhi Vesterinen, Tiia Kallio ja Anna-Kaisa Rautio.


Haku on avattu myös hankkeen ensimmäisiin Uranostajat-vertaisryhmiin, joista löydät työnhakusi tueksi käytännön sparrausta, uusia näkökulmia ja innostusta.


Ennen kuin Urasammon oma webinaarituotanto ehtii täyteen vauhtiinsa, tarjolla on valikoima alkuvuodesta päättyneen Uranosteen kovatasoisimpia webinaaritallenteita.


Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Urasammon tuoreilla nettisivuilla – ensimmäiset tapahtumat ovat jo aivan ovella!


http://www.urasampo.fi/


Urasammon taustalla vaikuttaa kahdeksan akavalaista ammattiliittoa, joista yksi on Akavan Erityisalat. Hankkeella on liittojen lisäksi useita rahoittajia. Päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto.  


Palaa otsikoihin