Koulutukset_tekstilla

Tapahtumat ja koulutukset

 
 

Ilta kulttuurille katsomossa ja kulisseissa

9.5.2018 klo 18.30-20.40

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Kulttuuritalo Wiljami, (Urheilukatu 1), Rovaniemi
Kuvaus


Tervetuloa viettämään kulttuurintäyteistä iltaa yhdessä muiden Akavan Erityisalojen jäsenten kanssa. Tarjolla on pieni iltapala, Lapin Ylioppilasteatterin Myyntitykit-näytelmä sekä mahdollisuus päästä tutustumaan teatterin kulisseihin ja jututtaa teatterintekijöitä.

David Mametin Pulitzer-palkitussa näytelmässä neljä chicagolaista kiinteistönvälittäjää joutuu julmaan ihmiskokeeseen, kun toimistolla järjestetään raaka myyntikilpailu. Kun kisan voittaja saa Teslan, kakkonen pihviveitsisarjan ja loput kenkää, tunteet kuumenevat ja houkutukset käyvät kovaksi. 

Lapin kansan arvostelussa Myyntitykit-näytelmästä todetaan mm. seuraavaa:

”Tämä on komeinta teatteria, mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Lapin ylioppilasteatteri on Rovaniemen tärkein kulttuurialan toimija ja Lapin teatterikorkeakoulu”, näytelmän tuotannon konsultti ja Lentävän Poron toimitusjohtaja Jokinen sanoo.

”Halusimme tehdä näytelmän, jonka teksti haastaa tekijät tosissaan äärimmäisen korkean vaikeusasteensa myötä, mutta palkitsee loistavuudellaan. Mametin tekstejä ei juurikaan uskalleta tehdä Suomen teattereissa ja tässäkin asiassa ylioppilasteatterin tulee olla suunnannäyttäjä”, ohjaaja Suopajärvi sanoo.


Mukaan mahtuu 30 nopeimmin ilmoittautunutta. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautudu viimeistään 25.4. mennessä.

> Ilmoittaudu tästä
 

Tervetuloa mukaan!

Tallenna kalenteritiedosto