Koulutukset_tekstilla

Tapahtumat ja koulutukset

 
 

Työhyvinvointikortti

24.4.2018 klo 8-16

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Original Sokos Hotel Royal (Hovioikeudenpuistikko 18), Vaasa
Kuvaus

TyohyvinvointikorttiAamupala klo 8


Akavan Erityisalat järjestää Työhyvinvointikortti® -koulutuksen yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen kanssa.


Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu niin esimiehille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle kuin kaikille muillekin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.


Tavoite ja sisältö:

  • työhyvinvoinnin näkökulmat
  • työhyvinvointi johtamisessa
  • työyhteisön toiminta
  • terveys ja työkyky
  • Tavoitteena ke­hit­tä­mis­pro­ses­sit ja yhteistyö


Koulutuksen tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.  Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää rooleja ja vastuita. Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Päivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä koulutuksen jälkeen. Päivän päätteeksi kertaat oppimaasi tentin avulla. Koulutuksen ja tentin suoritettuasi saat haltuusi Työhyvinvointikortin.


Koulutus voi tarjota uusia ideoita myös käynnissä olevaan kehittämiseen. Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa parhaiten, kun työhyvinvoinnin kehittäminen on osa työpaikan kokonaiskehittämistä. Koulusta ei ole tarkoitettu työpaikan akuutteihin kriisitilanteisiin.


Kouluttaja: Saara Aikio, neuvottelupäällikkö / Akavan Erityisalat

Osallistujamäärä: 25


Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättyy 22.4. Viimeinen peruutuspäivä on 16.4. Mahdolliset peruutukset osoitteeseen tapahtumat@akavanerityisalat.fi.

> Ilmoittaudu tästäTallenna kalenteritiedosto