Tapahtumahaku

 
 

Miten tehdään huijareiden vallankumous? - Yhteiskunnallisia näkökulmia huijarisyndroomaan

11.11.2022 klo 9-10.30

Tapahtumapaikka
, webinaari

Mikä on huijarisyndrooma? Miten sen kokemiseen vaikuttavat erilaiset taustatekijät tai muuttuvat kontekstit? Miten huijarisyndrooman kanssa voi oppia elämään itse, tai miten muovata arkielämän yhteisöjä sellaisiksi, että niissä olisi helpompi toimia huijaritunteista huolimatta?


Sanni Lehtinen, Amanda Pasanen ja Silja Uusikangas julkaisivat viime syksynä kirjan Huijareiden vallankumous – Huijarisyndrooman yhteiskunnallisilla juurilla (Vastapaino 2021). Webinaari on yleiskatsaus huijarisyndroomana tuntemaamme ilmiöön ja sen yhteiskunnallisiin ulottuvuuksiin. Webinaari toimii samalla kirjaesittelynä Huijareiden vallankumouksen maailmaan. Webinaari on suunnattu ihmisille, jotka ovat sekä kiinnostuneita huijarisyndroomasta monitahoisena ilmiönä että halukkaita muuttamaan sitä ruokkivia rakenteita.


Tervetuloa tekemään huijareiden vallankumousta!


Kouluttaja: Sanni Lehtinen on huijarisyndroomaan perehtynyt tietokirjailija, jolla on vuosien kokemus vaikuttamistyöstä ja kolmannen sektorin johtotehtävistä. Lehtinen on koulutustaustaltaan yhteiskuntatieteilijä.


Huom! Webinaarista tehdään tallenne.


> Ilmoittaudu 11.11. klo 8.30 mennessä


Ohjeet Zoom-työpajaan:

  • Rekisteröityessäsi mukaan työpajaan, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja jäsenyhdistys. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä työpajan osallistumislinkki lähetetään ko. sähköpostiin. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla. Työpaja on aina osallistava, joten huomioithan, että myös osallistujien videokuvia olisi mukava nähdä esim. pienryhmätyöskentelyn aikana.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-työpaja toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Työpajasta voidaan tallentaa teoriaosuus, mutta ryhmäkeskusteluita ei koskaan tallenneta. Jos työpaja tallennetaan, siitä mainitaan työpajan alussa.
  • Osallistujalista näkyy kaikille osallistujille työpajassa. Kaikki osallistujat pystyvät itse säätämään mikrofoniaan ja videokuvaansa. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Tallenna kalenteritiedosto