Arvonnan säännöt

Akavan Erityisalat (jäljempänä kampanjan järjestäjä) järjestää suosittelu-­ ja jäsenhankintakampanjan ajalla 1.11.2017 – 31.1.2018.


Kampanjan päätyttyä arvotaan jäsenyyden suosittelijoiden ja liittyneiden kesken kaksi 1000 euron arvoista Aurinkomatkojen lahjakorttia. Kilpailupalkinto arvotaan 1.3.2018. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.


Jäsenyyttä suositelleet Akavan Erityisalojen henkilöjäsenet osallistuvat automaattisesti arvontaan, kun he ovat tuoneet Akavan Erityisaloihin uuden jäsenen kampanja-aikana. Lisäksi suosittelijat ovat oikeutettuja pysyviin jäsenhankintapalkintoihin (lehtien vuosikerrat, lahjakortit, museokortit).


Jäseneksi liittyvän tulee ilmoittaa suosittelijansa nimi liittyessään. Suosittelijan tulee itse olla Akavan Erityisalojen jäsen. Arvonnassa ovat automaattisesti mukana myös kaikki uudet jäsenet, joiden liittymispäivä Akavan Erityisaloihin on kampanja-aikana.


Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan rajoittuu näissä ehdoissa mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Osallistuja vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Akavan Erityisalojen ja sen jäsenyhdistysten oma henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.


Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, kampanjan järjestäjä voi arpoa uuden voittajan. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa miltään osin rahaksi tai vaihtaa toiseksi palkinnoksi.