Jasenkoulutukset_iStock-1389353139 kopio

Tapahtumat ja koulutukset

Akavan Erityisalojen järjestämät koulutukset ovat maksuttomia jäsenille.

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita.




 
 

AKY kouluttaa: Sote-yrittäjän peruspaketti: Yrityksen perustaminen ja Toiminimestä osakeyhtiöksi

17.4.2024 klo 15–16.30

Tapahtumapaikka
, webinaari

Jäsenenämme voit osallistua AKY - Akavalaiset yrittäjät ry:n tapahtumiin ja hyödyntää AKY:n jäsenetuja.


Sote-yrittäjän peruspaketti -webinaarisarja

AKYn sote-liitot järjestävät yhteisen webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset. Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. 


Webinaarit tallennetaan, ja ne tulevat jäsenten katsottavaksi myöhemmin. Webinaarit ovat maksuttomia liittojen jäsenille.


Webinaarisarjaa täydennetään myöhemmin jatkokoulutuksilla ja liittojen omilla osuuksilla. Seuraa siis liittosi tiedotusta. Tervetuloa mukaan!

 

Yrityksen perustaminen ja Toiminimestä osakeyhtiöksi

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai oletko toiminimiyrittäjä, mutta suunnittelet yritysmuodon vaihtamista osakeyhtiöksi? Tässä koulutuksessa käymme läpi ensin yrityksen (tmi) perustamisen vaiheet, ja loppuosa koulutuksesta (n. 30 minuuttia) on omistettu osakeyhtiön perustamiselle. Voit liittyä koulutukseen siis myös myöhemmin.

 

Kouluttaja: Sami Lukkarinen (lakimies, OTM) on neuvonut, ohjannut ja kouluttanut sote-yrittäjiä jo yli 15 vuotta yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyvissä asioissa. Samin käytännönläheisillä opeilla pääset varmasti eteenpäin!


> Teams-linkki tilaisuuteen


Seuraa viestintää! https://aky.fi/tapahtumat/



Tallenna kalenteritiedosto